Gangbang Agenda
Gangbang Party's

Gangbang Advertenties

Advertentie Plaatsen

Gangbang Artikelen

Wat is een Gangbang

Spermadouche

Gangbang Links

Gangbang Videos

Gangbang Fotos

CumDrinkingWife

TheaterSluts

Meer Links

Gangbang Forums

GangbangForum.nl

Recensie Dominique

Recensie Dutch Debby

Recensie Katja

Recensie Tanja

 

 

 

Di - 21 Februari Spuiten en Neuken / GangbangNation

21-februari-gangbang-gangbangnation

Heb jij er altijd al eens van gedroomd om mee te spelen in een porno film dit is je kans!! Deze 2 geile sletjes (Rachel Rose en Olga LoveX) zuigen en neuken je helemaal plat. Het zijn echte geile sletjes die verlangen naar heel veel harde lullen. We beginnen met een Bukake en gaan daarna over naar een gangbang.

Je kan/mag ze helemaal onderspuiten met jou lekkere warm zaad.

Op dinsdag 21 februari organiseren wij een heerlijke Bukkake & Gangbang, tijdens deze geile sessie mag jij het beste van jezelf laten zien, alles wordt gefilmd zodat jij achteraf een heerlijk aandenken hebt en het bewijs dat je van aanpakken weet...

Ben je een beetje verlegen? Geeft niets hoor, zij betrekken jou met veel plezier in het spel en dat op jouw eigen tempo, we zijn vooral op zoek naar mensen die bekend in beeld willen, maar er zijn ook maskers voorzien voor diegene die graag onherkenbaar willen blijven.

Wij werken met model releases zodat alles netjes en legaal geregeld is, hiervoor vragen wij wel dat je je paspoort meebrengt.

Tussen 13:00u en 13:30u kan je binnenkomen. Om 13:30u beginnen we met filmen en gaat de deur op slot. Dit alles word gehouden in de Paradise Club te Thomsonlaan 107 te Den Haag!!

De kosten zijn als volgt:

 

Ga je bekend in beeld:

20 aan de deur

15 met online aanmelding

10 met online aanbetaling

 

Ga je onbekend in beeld:

30 aan de deur

25 met online aanmelding

20 met online aanbetaling

Na aanmelding krijgt u van mij een bevestiging mail die u kunt laten zien aan de deur voor u korting zowel uitgeprint als op u mobiel. Kiest u voor aanbetaling krijgt u een betaal link zodra deze betaald is krijgt u van met de bevestiging mail!!

LET OP ONZE MAILS KUNNEN IN DE JUNK TERECHT KOMEN!!

Tot dan!

info@gangbangnation.be

Terug naar de Gangbang Agenda

 
gangbangagenda.com | sitemap