Gangbang Agenda
Gangbang Party's

Gangbang Advertenties

Advertentie Plaatsen

Gangbang Artikelen

Wat is een Gangbang

Spermadouche

Gangbang Links

Gangbang Videos

Gangbang Fotos

CumDrinkingWife

TheaterSluts

Meer Links

Gangbang Forums

GangbangForum.nl

Recensie Dominique

Recensie Dutch Debby

Recensie Katja

Recensie Tanja

 

 

 

Za - 21 Mei Naughty Nymfo Night Gangbanglovers

21-mei-gangbang-gangbanglovers 21-mei-gangbang-gangbanglovers-02

He lieve Gangbang­ en Nymfo Lovers,

Op zaterdag 21 mei staat de achtste Nymfo Bang op de agenda! Het belooft weer een intiem maar vooral zeer actief feestje te worden.

De Naughty Nymfo Night is een gangbangachtig feestje met een aantal heerlijke nymfo's die verwend willen worden en natuurlijk ook jou gaan verwennen!

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan!

De Nymfo Bang is een sexfeest voor en door echte liefhebbers, geen commerciešle vrouwen maar vrouwen die eŽcht gek op pik zijn :) Naast een geile avond bieden wij je ook een gezellige avond met diverse snacks (warm en koud), en een gezellige bar.

NIEUW! Op verzoek van een aantal van onze gasten hebben wij een speciale PORN SHOOT kamer. Wil je als man je prestaties op video laten vastleggen (onherkenbaar) dan kan dat! Je ontvangt dan uiteraard een kopie van het filmpje! Lijkt dat je geil? Laat het ons dan vooraf weten i.v.m. de planning!

De Nymfo Bang vindt plaats in de Paradise Club te Den Haag. Reserveren is niet verplicht maar levert je wel 10,00 korting op :)

Kosten bedragen 85 Euro bij reservering, 95 Euro zonder reservering. Prijzen zijn incl. gebruik van alle faciliteiten, condooms, handdoeken, binnenzwembad, jacuzzi's, warm en koud snacks, drankjes eŽn onbeperkte sex.

Reserveren kan via reageren op deze advertentie.

reserveren@gangbanglovers.nl

Terug naar de Gangbang Agenda

 
gangbangagenda.com | sitemap